O nas

PREDSTAVITEV PODJETJA

Smo proizvajalec in izvajalec kvalitetnih nizkoenergijskih montažnih stanovanjskih hiš. V okviru naše dejavnosti vam lahko ponudimo še izdelavo ostrešja, slikopleskarska dela, krovsko kleparska dela, sanacije in rekonstrukcije podstrešij oziroma mansard ter izdelavo projektne dokumentacije. Komponente naših proizvodov so izdelane v lastni proizvodnji, naše delo pa je plod dolgoletnega nabiranja izkušenj. S tem vam je zagotovljena hitra, točna, učinkovita in predvsem kakovostna izdelava nizkoenergijske montažne hiše, primerljiva v slovenskem in evropskem prostoru.

NAŠ CILJ

Številnim družinam smo že ustvarili topel, energetsko varčen in okolju prijazen dom, zato naj naša montažna hiša PERGOLA postane tudi vaš dom, saj je naš največji cilj, da vam zagotovimo ugodje in zadovoljstvo. Zavedamo se, da je skrb za vas na prvem mestu, zato se skupaj z mnogimi strokovnjaki različnih strok, od urbanistov, arhitektov, gradbenih, strojnih in elektroinženirjev trudimo, da bi bil vaš dom izdelek vrhunske kakovosti. Za nizkoenergijsko montažno hišo PERGOLA smo razvili koncept suho konstruktivnega sistema, ki temelji na uporabi ekoloških in antialergijskih produktov, ki ne obremenjujejo zdravja in so prijazni do okolja.

Trdimo lahko, da so naše hiše inovativne, tehnološko napredne, nizkoenergijske, sodobne in prilagojene vsem klimatskih spremembam ter lokalnim razmeram.

Zakaj izbrati montažno hišo Pergola?

Odgovor je preprost, ker:
  • sta načelo in vodilo našega podjetja, da se vsakemu kupcu posvetimo individualno in iščemo skupne rešitve,
  • smo tukaj zato, da skupaj z vami uresničimo vaše sanje – vaš življenjski projekt in vam naredimo nizkoenergijsko hišo po vaši meri, okusu, zmožnostih ter jo prilagodimo vašim potrebam in željam,
  • so naše hiše sodobne in moderne, z nizkoenergetsko porabo in uporabljenimi kakovostnimi materiali,
  • so vam naši strokovnjaki na voljo z nasveti in v podporo od ideje do vselitve,
  • vam uredimo vso potrebno dokumentacijo od idejne zasnove do gradbenega dovoljenja
  • vam hišo hitro postavimo,
  •  vam nudimo vsa strojna in obrtniška dela,
  • je garancija za konstrukcijsko trdnost 30 let,
  • je naša nizkoenergetska/nizkoenergijska montažna hiša PERGOLA cenovno ugodna in dostopna ter
  • si skupaj z vami želimo graditi zgodbo o uspehu.

Poslanstvo podjetja

Naše poslanstvo je, da vam nudimo in zagotovimo optimalno sorazmerje naših izdelkov in storitev glede na kakovost in ceno, da delujemo v vašo korist, da vam s sodobnimi arhitekturnimi rešitvami in kakovostnimi izdelki ter storitvami nudimo in zagotavljamo varnost, zadovoljstvo in udobje, da s strokovnim svetovanjem in inovativno izdelavo nizkoenergijskih montažnih hiš težimo k funkcionalnosti, racionalnosti in predvsem k temu, da so vam naši izdelki všeč.
Naš cilj je, da se prilagajamo vašim željam, potrebam in zahtevam, saj se zavedamo, da je največji uspeh dosežen takrat, ko je kupec zadovoljen.

Vizija podjetja

Cilj našega podjetja je preprost. S svetovanjem, načrtovanjem in izdelavo nizkoenergetskih montažnih hiš vsakodnevno sledimo sodobnim inovativnim trendom pri izgradnji nizko energetskih montažnih hiš, k njihovi dovršenosti in širjenju obsega našega dela. Tako na domačem, kot tujih tržiščih želimo postati še bolj prepoznavno, sodobno, visokokakovostno ter zaupanja vredno podjetje.

Zagotavljamo varnost

Scroll to Top