enodruzinska-pogled1

Enostanovanjska stavba in dve enostanovanjski stavbi v nizu v Spodnjem Dupleku

Na lepi, sončni lokaciji, v urbanem naselju individualnih hiš v Spodnjem Dupleku, le 11 km iz Maribora, smo za vas zgradili:

Enodružinsko hišo s klasično dvokapnico, popestreno s kubusom, ki se ponaša s 134 m2 neto stanovanjske površine, s pripadajočim zemljiščem, v predvideni površini 524,5 m2, v sklopu katerega je tudi solastniški delež na dovozni poti. Preberi več “Enostanovanjska stavba in dve enostanovanjski stavbi v nizu v Spodnjem Dupleku”

Akcija meseca marca

Pozor!

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani. V času sejma Dom in vse do konca meseca marca smo za vas pripravili posebno akcijo. Ob podpisu pogodbe, do konca meseca marca, vam podarimo projektno dokumentacijo, ki zajema idejno zasnovo, urbanistični del projekta in projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja. Vendar to še ni vse. Podarimo vam tudi 3D izris zunanjosti vaše sanjske hiše. Tako boste videli, kako bo izgledala vaša sanjska hiša še preden bomo začeli s samo izgradnjo. Lahko boste izbrali barvo fasade in drugih detajlov.

Zato ne odlašajte in nas kontaktirajte!

Prodamo dvostanovanjsko hišo

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani!

Na obrobju pohorskih gozdov v Lovrencu na Pohorju, na mirni lokaciji, v bližini šole, vrtca, lekarne, pošte in trgovine prodajamo hišo dvojček, ki je na celodnevni sončni legi.

Neto bivalna površina posameznega dela je 82,79 m2. K vsaki enoti pripada zelenica, kjer si lahko uredite prostor za druženje z družino in prijatelji.

Pritličje je sestavljeno iz predsobe, utilityja, shrambe pod stopnicami, stranišča, kuhinje, jedilnice ter dnevnega prostora. V mansardnem delu se nahajajo tri sobe in kopalnica.

Ena polovica dvojčka je urejena na ključ, se pravi, da že ima končano električno napeljavo, vodovodni sistem in centralno kurjavo. Prav tako ima končana vsa slikopleskarska dela, položene talne obloge in opremljene sanitarije. Druga polovica je končana do IV. gradbene faze tako da je izbira in izvedba nadaljnjih del prepuščena vašim željam in okusu.

 

Zato ne odlašajte in nas kontaktirajte prek elektronskega sporočila ali na telefon: 051-367-214 (Vidko Švajger), 031-730-704 (Kaja Svetina).