AKCIJA ZIMSKIH MESECEV

Ob sklenitvi pogodbe v zimskih mesecih , vam podarimo dodatno toplotno izolacijo fasade.
Za ceno stene classic vam bomo hišo izdelali s steno premium, kar pomeni , da bo vaša hiša imela boljšo toplotno izolativnost.

enodruzinska-pogled1

Enostanovanjska stavba in dve enostanovanjski stavbi v nizu v Spodnjem Dupleku

Na lepi, sončni lokaciji, v urbanem naselju individualnih hiš v Spodnjem Dupleku, le 11 km iz Maribora, smo za vas zgradili:

Enodružinsko hišo s klasično dvokapnico, popestreno s kubusom, ki se ponaša s 134 m2 neto stanovanjske površine, s pripadajočim zemljiščem, v predvideni površini 524,5 m2, v sklopu katerega je tudi solastniški delež na dovozni poti. Preberi več “Enostanovanjska stavba in dve enostanovanjski stavbi v nizu v Spodnjem Dupleku”

Akcija meseca marca

Pozor!

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani. V času sejma Dom in vse do konca meseca marca smo za vas pripravili posebno akcijo. Ob podpisu pogodbe, do konca meseca marca, vam podarimo projektno dokumentacijo, ki zajema idejno zasnovo, urbanistični del projekta in projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja. Vendar to še ni vse. Podarimo vam tudi 3D izris zunanjosti vaše sanjske hiše. Tako boste videli, kako bo izgledala vaša sanjska hiša še preden bomo začeli s samo izgradnjo. Lahko boste izbrali barvo fasade in drugih detajlov.

Zato ne odlašajte in nas kontaktirajte!