Mansardna

Nizkoenergijska hiša 178 JH

Razgibana montažna hiša v obliki črke L, vas bo prepričala s svojo zunanjostjo, tlorisno zasnovo in energijsko varčnostjo. Tlorisno je hiša zasnovana tako, da ustreza vsem željam in potrebam več članske družine. Zanimivost hiše je ta, da so dnevni prostori zelo veliki, kar omogoča druženje večje skupine ljudi ob posebnih priložnostih, ko se vsa družina …

Nizkoenergijska hiša 178 JH Read More »

Nizkoenergijska hiša 183 S

Montažna hiša, ki s svojo moderno zunanjo podobo, kot je dvokapna streha brez napuščev in skritimi žlebovi ter prostornostjo in varčnostjo, zagotavlja optimalne pogoje za kvalitetno bivanje. Hiši se lahko doda pokrita terasa ali nadstrešek za avtomobile.

Nizkoenergijska hiša 184 RO

Razkošna mansardna montažna hiša, ki prepriča s svojo klasično elegantno zunanjostjo. Notranjost je zaradi velikih steklenih površin svetla in prijetna za bivanje. Glavna spalnica z ločeno garderobo in lastno kopalnico se nahaja v pritličju, tako je mansardna namenjena izključno otrokom

Nizkoenergijska hiša 190 BC

Mansardna montažna hiša narejena za sobivanje večih generacij. V pritličju je oblikovano stanovanje za stare starše ter večji prostor za družinska srečanja. Mansarda je oblikovana za udobno bivanje štiri-članske družine.

Nizkoenergijska hiša 194 HE

Nizkoenergijska nadstropna hiša s ca. 190 m2 bivalne površine, ki šest članski družini omogočajo svetle in prijetne bivalne prostore. Zaradi velikih steklenih površin je notranjost svetla, topla in prijetna za bivanje. Glavna spalnica z ločeno garderobo in lastno kopalnico se nahaja v pritličju, tako je mansardna namenjena izključno otrokom.

Nizkoenergijska hiša 240 GF

Nizkoenergijska mansardna hiša, ki s svojo prostornostjo in modernim zunanjim izgledom, zagotavlja ugodne življenjske pogoje.Tlorise smo prilagodili na željo stranke. Izhajali smo iz naše tipske hiše Delta in jo preuredili ter ji dodali garažo.

Nizkoenergijska hiša 91 LP

Nizkoenergijska hiša dvojček, ki kljub svoji majhni kvadraturi ene enote, nudi vse kar potrebuje družina za prijetno in udobno življenje.

Nizkoenergijska hiša 264 ZN

Razgibana mansardna montažna hiša z zamaknjeno dvokapnico, vas bo prepričala s svojo zunanjostjo, tlorisno zasnovo in energijsko varčnostjo. Tlorisno je hiša zasnovana tako, da so v pritličju bivalni prostori, kopalnica in zimski vrt, ki omogoča druženje v slabem vremenu. V nadstropju so spalni prostori.

Nizkoenergijska hiša 118 KI

Nizkoenergijska hiša dvojček je prava izbira za vse, ki prisegajo na udobno in funkcionalno bivanje združeno z ekonomičnostjo. V Pritličju se nahaja se zraven bivalnih prostorov nahaja še soba za goste in prostorna kopalnica. V nadstropju pa 3 spalnice in kopalnica.

Nizkoenergijska hiša 328 LA

Razkošna individualna mansardna montažna hiša, ki prepriča s svojo razgibano zunanjostjo, svetlo notranjostjo in nizko porabo energije. Tlorisno je zasnovana tako, da je pritličje namenjeno staršem, mansardna pa je namenjena izključno otrokom..

Scroll to Top