Individualne hiše

Nizkoenergijska hiša 145 DP

Mansardna montažna hiša z elegantno zunanjostjo, ki jo popestri kubus in razkošno svetlo notranjostjo.  Prek velikih steklenih površin se notranjost prelije v zeleno okolico.Notranjost hiše popestri dvoetažna galerija na območju stopnišča.

Nizkoenergijska hiša 153 CC

Nizkoenergijska hiša s polno višino obeh etaž. Primorska regija je hiši določila pridih mediterana. Hiša je primerna za več člansko družino.

Nizkoenergijska hiša 156 TE

Moderna nadstropna montažna hiša, zasnovana v obliki črke U, vas bo navdušila tako z zunanjim izgledom kot tudi s samo prostorno zasnovo notranjosti.

Nizkoenergijska hiša 176 MV

Atraktivna, elegantna hiša z razgibano zasnovo v obliki črke L. Je raszgibana, prostorna in prijetno svetla. Tako več članski družini nudi prijetno in udobno bivanje.

Nizkoenergijska hiša 178 JH

Razgibana montažna hiša v obliki črke L, vas bo prepričala s svojo zunanjostjo, tlorisno zasnovo in energijsko varčnostjo. Tlorisno je hiša zasnovana tako, da ustreza vsem željam in potrebam več članske družine. Zanimivost hiše je ta, da so dnevni prostori zelo veliki, kar omogoča druženje večje skupine ljudi ob posebnih priložnostih, ko se vsa družina …

Nizkoenergijska hiša 178 JH Read More »

Nizkoenergijska hiša 183 S

Montažna hiša, ki s svojo moderno zunanjo podobo, kot je dvokapna streha brez napuščev in skritimi žlebovi ter prostornostjo in varčnostjo, zagotavlja optimalne pogoje za kvalitetno bivanje. Hiši se lahko doda pokrita terasa ali nadstrešek za avtomobile.

Nizkoenergijska hiša 184 RO

Razkošna mansardna montažna hiša, ki prepriča s svojo klasično elegantno zunanjostjo. Notranjost je zaradi velikih steklenih površin svetla in prijetna za bivanje. Glavna spalnica z ločeno garderobo in lastno kopalnico se nahaja v pritličju, tako je mansardna namenjena izključno otrokom

Nizkoenergijska hiša 190 BC

Mansardna montažna hiša narejena za sobivanje večih generacij. V pritličju je oblikovano stanovanje za stare starše ter večji prostor za družinska srečanja. Mansarda je oblikovana za udobno bivanje štiri-članske družine.

Nizkoenergijska hiša 194 HE

Nizkoenergijska nadstropna hiša s ca. 190 m2 bivalne površine, ki šest članski družini omogočajo svetle in prijetne bivalne prostore. Zaradi velikih steklenih površin je notranjost svetla, topla in prijetna za bivanje. Glavna spalnica z ločeno garderobo in lastno kopalnico se nahaja v pritličju, tako je mansardna namenjena izključno otrokom.

Nizkoenergijska hiša 240 GF

Nizkoenergijska mansardna hiša, ki s svojo prostornostjo in modernim zunanjim izgledom, zagotavlja ugodne življenjske pogoje.Tlorise smo prilagodili na željo stranke. Izhajali smo iz naše tipske hiše Delta in jo preuredili ter ji dodali garažo.

Scroll to Top