Individualne hiše

Nizkoenergijska hiša 194 HE

Nizkoenergijska nadstropna hiša s ca. 190 m2 bivalne površine, ki šest članski družini omogočajo svetle in prijetne bivalne prostore. Zaradi velikih steklenih površin je notranjost svetla, topla in prijetna za bivanje. Glavna spalnica z ločeno garderobo in lastno kopalnico se nahaja v pritličju, tako je mansardna namenjena izključno otrokom.

Nizkoenergijska hiša 240 GF

Nizkoenergijska mansardna hiša, ki s svojo prostornostjo in modernim zunanjim izgledom, zagotavlja ugodne življenjske pogoje.Tlorise smo prilagodili na željo stranke. Izhajali smo iz naše tipske hiše Delta in jo preuredili ter ji dodali garažo.

Nizkoenergijska hiša 91 LP

Nizkoenergijska hiša dvojček, ki kljub svoji majhni kvadraturi ene enote, nudi vse kar potrebuje družina za prijetno in udobno življenje.

Nizkoenergijska hiša 264 ZN

Razgibana mansardna montažna hiša z zamaknjeno dvokapnico, vas bo prepričala s svojo zunanjostjo, tlorisno zasnovo in energijsko varčnostjo. Tlorisno je hiša zasnovana tako, da so v pritličju bivalni prostori, kopalnica in zimski vrt, ki omogoča druženje v slabem vremenu. V nadstropju so spalni prostori.

Nizkoenergijska hiša 118 KI

Nizkoenergijska hiša dvojček je prava izbira za vse, ki prisegajo na udobno in funkcionalno bivanje združeno z ekonomičnostjo. V Pritličju se nahaja se zraven bivalnih prostorov nahaja še soba za goste in prostorna kopalnica. V nadstropju pa 3 spalnice in kopalnica.

Nizkoenergijska hiša 328 LA

Razkošna individualna mansardna montažna hiša, ki prepriča s svojo razgibano zunanjostjo, svetlo notranjostjo in nizko porabo energije. Tlorisno je zasnovana tako, da je pritličje namenjeno staršem, mansardna pa je namenjena izključno otrokom..

Nizkoenergijska hiša 126 CA

Arhitektura nizkoenergijske montažne hiše je zasnovana racionalno in hkrati razgibano. Svojim lastnikom ponuja visok nivo kvalitetnega bivanja.Hišo popestrijo izseki. Ti jo naredijo atraktivnejšo in bolj razgibano.

Nizkoenergijska hiša 337 JB

Večstanovanjski objekt. S petimi stanovanjskimi enotami. Vsaka enota je zasnovana premišljeno. Ena izmed enot je večja in nudi prijetno bivanje štiri članski družini. Ostale štiri enote so manjše. Gre za dvosobno stanovanje, z enim spalnim prostorom. Večstanovanjski objekt ima: Mansardno stanovanje: 89,31 m2 – Balkon 1: 7,90 m2 – Balkon 2: 3,81 m2 – Terasa: …

Nizkoenergijska hiša 337 JB Read More »

Nizkoenergijska hiša 136 TM

Nizkoenergijska montažna hiša z enostavno zunanjostjo vas bo navdušila s prostorno in svetlo notranjostjo. Gre za individualno hišo za kaatero smo izhajali iz tlorisa naše tipske hiše Beta. Na željo stranke smo bivalne prostore prerazporedili in tako zagovovili družini prijetno počutje v svojem domu.

Nizkoenergijska hiša 358 LO

Razkošna montažna hiša z ravno streho in prostorno pokrito teraso, s spalnimi prostori v pritličju in bivalnimi prostori v nadstropju. Notranjost je zaradi velikih steklenih površin svetla in prijetna za bivanje.

Scroll to Top