MODERNA PLUS-ENERGIJSKA PAMETNA PRITLIČNA MONTAŽNA HIŠA

Drage stranke,

za vas smo zasnovali novo MODERNO PLUS-ENERGIJSKO PAMETNO PRITLIČNO MONTAŽNO HIŠO*. Hiša se ponaša z odprtim dnevnim prostorom, SVETLO notranjostjo ter POKRITIMA TERASAMA, ki bo vašo DRUŽINO več kot navdušila. Vse to vam lahko ponudimo do gradbene faze ključ za zgolj 149.900,00 € z vključenim 9,5% DDV.

Evropska unija v prihodnosti predvideva, da naj bi bile vse novogradnje vsaj NIČ-ENERGIJSKE, kar pomeni, da hiša proizvede najmanj toliko energije, kot jo porabi. V podjetju Pergola že sedaj proizvajamo in gradimo okolju prijazne energijsko varčne montažne hiše ter pri tem uporabljamo najsodobnejše materiale.

S sinergijo energijsko varčne montaže hiše Pergola in izrabo sonca v obliki sončne  elektrarne smo ustvarili nič energijsko oz. PLUS-ENERGIJSKO HIŠO. Vso potrebno energijo boste od slej proizvedli sami.

Plus-energijska hiša Omega 130 vso potrebno energijo pridobi iz sončne energije. SONČNA ELEKTRARNA za samooskrbo predstavlja eno bolj racionalnih pridobitev. V kolikor si želite izboljšati družinski proračun, saj sami proizvedete dovolj energije ter tako postanete povsem NEODVISNI od dviga cen električne energije na trgu. Za ponujeno velikost sončne elektrarne EKO SKLAD trenutno ponuja subvencije, kar je VAŠ PRIHRANEK. S tem še niste izčrpali vseh prihrankov pri tej hiši. V primeru, da za vrednost hiše najamete kredit za dobo 30 let, vam hiša sama s proizvedeno energijo skrajša dobo odplačevanja za 5 let.**

Prepričani smo da je sedaj ZAČETEK nove dobe in ker se na vseh področjih nagibamo k izrabi električne energije, smo razmišljali tudi o vašem bodočem jeklenem konjičku; torej v  vaši PLUS-ENERGIJSKI HIŠI smo predvideli predpripravo za polnilno postajo za električni avtomobil.

Za še lažje in brezskrbno bivanje v vašem domu, smo vašo bodočo hišo opremili s PAMETNO INŠTALACIJO. Tako boste lahko preko pametnega telefona spremljali sončno elektrarno, preko kamere pogledali kdo stoji pred vašimi vrati ter upravljali z ogrevanjem in hlajenjem v hiši – ni lepšega kot varčna hiša, ki je ob vrnitvi domov TOPLA IN PRIJETNA ZA BIVANJE Z VAŠIMI NAJDRAŽJIMI.

*Kaj potrebujete: pametni telefon, elektro soglasje za pridobivanje zelene energije, internet in brezžični usmerjevalnik (router).

**Izračun je narejen na podlagi primerjave trenutne povprečne cene električne energije pri slovenskih distributerjih in okvirnih kreditnih obveznostih za vrednost 140.000,00 € ter dobo odplačevanja 30 let.

***Akcija velja do prodaje petih (5) hiš. Po opisu produkta Pergola.

Zato ne odlašajte ter nas kontaktirajte na info@pergola.si ali nam pišite preko obrazca za povpraševanje

****Vse slike so simbolne.