Posebna akcijska hiša MI I. na ključ že od 99.990,00€ z vključenim DDV

Dragi obiskovalci naše spletne strani, za vas imamo super novico.  Zaradi številnega povpraševanja o naši akcijski hiši smo se odločili, da povečamo število ponujenih hiš na 8. Torej ne odlašajte in nas kontaktirajte. Mogoče boste prav vi in vaša družina srečno zaživeli v naši akcijski hiši!

V podjetju Pergola smo pripravili posebno pritlično akcijsko hišo MI I. . Ker nam je pomembno kvalitetno in udobno bivanje, smo našo hišo MI I., poleg izvedbe na ključ, opremili tudi z decentralno rekuperacijo dnevnih prostorov, pametno elektro inštalacijo po sistemu KNX in s svetili – vgradnimi LED paneli. In kar je najboljše pri tem: vse našteto dobite že od 99.990,00 € z vključenim DDV. Akcijska cena velja do prodaje petih akcijskih hiš, zatorej ne odlašajte in nas kontaktirajte.

Vam je hiška premajhna. Nič za to. Za vas imamo pripravljeno tudi nekoliko večjo različico z neto površino dobrih 100 m2. Za več informacij nam pišite na info@pergola.si ali nas pokličite na tel. 031-730-704 ali 040-475-594.